За нас

Порталът на българските общини – www.kmeta.bg, част от медийна група „Бранд Медия България”, е първата и единствена медия, която представя в детайли работата на всичките 265 общини в България, в които работят над 120 000 души от общинската и областна администрация, част от „твърдата“ ни аудитория. Всяка община е представена в портала със собствена подстраница, в която освен водещите новини са описани забележителностите ѝ, проекти по които работи общинската администрация, както и представяне на кмета.

Към момента активните последователи в социалната мрежа надвишават 70 000 души. Порталът ще продължава да съчетава актуални теми на регионално ниво и информация от деня, като разполага с кореспондентска мрежа, обхващаща цялата страна.

Сайтът бе отличен със специалната награда на международния медиен фестивал Mediamixx 2013. След успешния старт на първия по рода си Национален форум „Кмет на годината”, екипът на портала на българските общини www.kmeta.bg се превърна в единствената медия, която всеки месец отличава най-добрите градоначалници.

Потребителите на сайта имат възможност да гласуват за „Кмет на месеца” в специална секция на www.kmeta.bg, за да определят най-добрия сред избраните градоначалници. Кметовете и общинската администрация също могат да дадат своя вот както за себе си, така и за колегите си.