България, Водещи, Икономика, Общество

Lidl с магазини в още три града в България

Търговската верига Lidl ще отвори свои магазини в три нови български града
Търговската верига Lidl ще отвори свои магазини в три нови български града

Търговската верига Lidl ще отвори свои магазини в три нови български града, където досега не е имала присъствие. До края на 2017 г. се очаква да отворят врати обекти в Балчик, Самоков и Созопол, каза пред Economic.bg Милена Драгийска-Денчева, изпълнителен директор на търговската верига за България.

От думите й стана ясно още, че ще бъдат отворени и други два нови магазина. “Откриването на втория ни логистичен център в Кабиле е една централна тема за нас през 2017 г.”, посочи още тя.

През настоящата година Lidl ще продължат с инвестициите в насърчаване на българското производство и в достъпността на качествените продукти. “Поставяме особен фокус върху нашия голям проект „Работодателска марка”, тъй като хората правят Lidl наред със силната концепция и бизнес модел. Продължаваме с интересни социално-отговорни инициативи, защото смятаме, че Lidl трябва да продължи да показва, че отговорният бизнес не бива да се капсулира в себе си, а има принос и за обществото”, казва още изпълнителният директор на Lidl за България.

Коментари