Стрийт парти с уиски на фестивал в Капана

  • 18 май 2017, 19:00
  • Default profile Автор Kmeta.bg
D0bad0b0d0bfd0b0d0bd

Музика, танци,  дегустации на уиски, вино и кафе са само част от изненадите, които очакват пловдивчани и гостите на града на най-новата пешеходна улица в Капана. Инициативата е  на търговските обекти, развиващи дейността си на пловдивската ул. „Абаджийска”. 

Фестът ще започне утре и ще продължи до 21 май с богата програма от открити лекции, дегустации, работилници, представяния, игри и музикална програма, съобщава marica.bg.

Старт на фестивала ще даде стрийт парти в бар „СандъкЪ”. Собственикът му Гаро Узунян е приготвил за гостите селекция от напитки и визуални ефекти. За музикалното озвучаване ще се погрижат трима пловдивски диджеи. Уиски общността в Пловдив ще има възможността да вкуси лимитирани серии от кехлибарената напитка на преференциални цени. В петък  посетителите на бара ще се запознаят с идеята на Гаро Узунян за общността и да заявят своето членство напълно безплатно. Любителите на уискито ще получат специално изработен уиски паспорт и членска, поименна карта.

Посетителите на фестивала ще имат възможността да разгледат красиви модни тоалети, сътворени от млади родни дизайнери.  Съвременно виждане за традиционна българска носия, официални и много екстравагантни облекла ще бъдат представени на „Моден Капан 2017” в рамките на фестивала. Балерините от танцова формация „Ера Балет“ ще представят моделите на младите творци на фона на ефектно осветление и озвучаване.

Арт инсталация ще посреща гостите в Капана, които ще имат възможността да се насладят и на улична изложба с филмови плакати.Дегустации на вино, танци, изкуството на настолните игри, ароматно, прясно изпечено кафе, красиво поднесен чай  и още много изкушения ще очароват посетителите на Фестивала и ще ги накарят да се върнат отново на тази улица.