"Tech City" събира местната власт и технологичните компании

  • 28 март 2017, 13:00
  • Default profile Автор Антоанета Петева
Tech city

Tech City

Порталът на българските общини KMETA.bg и безплатният вестник КМЕТА.bg организират първата по рода си среща на технологични компании и местната власт. Конференцията „Tech city - Поглед в бъдещето“ ще събере на 4 април в София Тех Парк представители на бизнеса, кметове, главни архитекти на общини, шефове на общински съвети. По време на форума ще бъдат представени добри практики от реализирани международни проекти и иновативни решения в българските общини, чуждестранен опит, както и компании с интерес да инвестират в градовете.

По време на конференцията „Tech City – Поглед в бъдещето“ медията ще отличи общините, които работят усилено за превръщането на градовете в „умни“ и устойчиви, чрез ефективното управление на градските ресурси.


През последните години местната администрация полага сериозни усилия и търси решения за реализирането на проекти в секторите на енергетиката, транспорта, управлението на отпадъци, образованието и здравеопазването, за създаването на комфортна и устойчива градска среда. Единствената национална медия, посветена на местната власт и един от най-четените информационни портали на територията на България с близо над милион читатели ежемесечно, Kmeta.bg следи внимателно развитието на българските общини и начина, по който реагират на глобалните предизвикателства.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за януари на тема "Зимни дестинации" ТУК!