"Тоника Домини" с разплакваща премиера на "Вместо сбогом", посветена на Гого

  • 25 октомври 2014, 08:49
  • Default profile Автор Kmeta.bg
544b6354cd2f9

Ева от „Фамилия Тоника”, Краси Гюлмезов и половинката му Вили подготвят голям концерт в памет на Гого през пролетта, а скоро ще има премиера на нова песен. Тримата вече ще пеят под името „Тоника Домини”. Това обявиха те по bTV. Те вече са подготвили нова песен – „Вместо сбогом” или Спомен за Гого, на която няма как да не се разплачеш.


„Вместо сбогом” е по текст на Живко Колев. Текстът за песента стихотворение, което усетил още в деня на кончината. Беше казал, че иска аз и Ева да направим песента, разказа Краси Гюлмезов.
Напролет „Тоника Домини” искат да издадат албум и да направят голям концерт посветен на Гого и за всички хора, които му помогнали в битката с коварната болест. И албума и концерта ще се казват „Спомен за Гого”.


 

Триото вече има покана за турне САЩ от българската общност. Сега те подготвят записите на нови песни. „Щастлива съм, че ще осъществя мечтата на съпруга си и че отново ще работя с тези деца – Краси и Вили, ние ги отгледахме”, каза Ева. Името на новото трио „Тоника Домини” го избрали като компилация от Тоника и Домино, но търсели звучност и я намерили.