32 отбора на държавната Гимнастрада в Русе

  • 06 април 2019, 19:05
  • Default profile Автор Галина Стоянова
Medium 4  8

На 5 и 6 април в Спортен комплекс „Ялта“ се състояха Международния турнир „Дунавски звездички“ - състезание по художествена гимнастика за деца, както и  Държавното първенство Гимнастрада – зона Север.

Участие в състезанието днес взеха 10 клуба с 32 отбора в 5 възрастови групи. Състезателите са на възраст от 5 години до над 80 години.

Заместник-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева се включи с приветствие към участниците, като им пожела успех и ги насърчи да продължават да бъдат упорити, да спортуват и служат за добър пример. Тя награди победителите и връчи поздравителен адрес от името на кмета на Русе Пламен Стоилов на председателя на Спортен клуб „АКРО“ Димитър Митев.

В него се казва: „Използвам приятния повод да изкажа уважението и възхищението си към усилията и енергията, които влагате в работата си като председател на Спортен клуб „АКРО“ – Русе. Убеден съм, че с опита и професионализма си ще продължавате да работите за създаването на по-добри условия за развитие на спорта и шампиони, с които да се гордеем!“