60 световни йога учители идват на фестивал в Правец

  • 11 юни 2019, 16:05
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium  sts4395 anastas tarpanov

Близо 60 световноизвестни йога учители и музиканти ще пристигнат у нас за най-големия йога фестивал в България - Udaya Live. В рамките на 5 дни всички посетители на грандиозното събитие ще могат да се включат в множество разнообразни йога класове на открито в сърцето на Стара планина. От 14-ти до 19-ти август гостите на Правец имат възможност да практуват йога на всички нива – за начинаещи, напреднали и силно напреднали. Фестивалът се провежда за четвърти път в страната, като тази година той е под влиянието на елемента "земя". Поради това "класовете с медитация ще са много повече", заяви изпълнителният директор на "Ню Бояна" и организатор на йога фестивала Ярив Лернер.

"Най-големият майстор в йога практиките с дихателни упражнения - Стейси Матулис от Калифорния пристига специално за събитието", обясни Лернер.

Освен нея в Правец ще бъдат и две от най-добрите български йога учители - Нели Насева, която ръководи най-голямото йога студио у нас и Аделина Кирилова.

"Близо 500 човека преминават за ден през йога класовете", изтъкна организаторът на феста.

"Доста от упражненията са изключително лесни, така че дори и вашата баба може да дойде", каза с усмивка той.

Udaya Live ще предложи на посетителите и най-разнообразни семинари, а специално внимание ще бъде отделено на здравословната кухня. Вегетарианска, веган и екологично чиста храна ще могат да опитат всички гости на 5-дневното приключение.

Йога фестивалът ще зарадва хората и с впечатляващ микс от музика, а за дансинг ще бъде на разположение специална сцена над езерото в Правец.

"Това е една общност, която те вдъхновява и те кара да погледнеш нещата по нов начин – да видиш позитивното и красивото в света", заключи Ярив Лернер.