АБВ Кърджали: Трябва да имаме наши представители в местния парламент

  • 26 януари 2015, 12:09
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54c62c7b0cd95

Изключително важно е да имаме наши представители в местния парламент, които да се борят за осъществяването на една по-социална политика и решаването на проблемите на нашите съграждани. Това заяви  Ангел Коджаманов, председател на партия АБВ – Кърджали. На проведеното общо събрание той бе избран единодушно за лидер на общинската структура.


Коджаманов подчерта, че организацията ще бъде отворена за всяко мнение. В тази връзка една от първите стъпки на новоизбраното ръководство е създаването на консултативни съвети към общинския съвет на партията. В тях ще участват не само членове, а и симпатизанти на АБВ, за да се дискутират и търсят решения на важните за кърджалийци проблеми. В месеците до местните  избори ще продължи  организационното изграждане на партията.


Гости на партийния форум бяха народният представител от Смолянски избирателен район Петър Кадиев, който отговаря и за Кърджали и Трендафил Величков- водач на листата за Кърджалийския избирателен районна последните парламентарни избори и член на Изпълнителния съвет на ПП АБВ.


 

 


 


 


 


 


 


Представителите на АБВ в Стара Загора ще издигне своя кандидатура за кмет на града и пълна листа за общински съветници. Това огласи общинският лидер на АБВ в Града на липите Илия Златев в понеделник.


Той призна, че осъзнава изключително успешния мандат на сегашния градоначалник Живоко Тодоров от ГЕРБ, но това само щяло да мотивира актива да потърси най-подходящата личност.


„Нямаме намерение само да похарчим нашият кандидат-кмет, той ще бъде фигура, на която АБВ ще залага и след изборите“, посочи Златев


Според него партньорството между БСП и АБВ за местните избори през есента е твърде хипопотетично след неделното заседание на националин съвет на социалистите и поредните упреци срещу АБВ като „десни“ и „предатели“.


„За Стара Загора колицията между двете партии пък направо граничи с невъзмчожното“, добави общинският лидер Златев и припомни, че местния соцакактив е направил и невъзможното да ги прогони от партията-майка. АБВ ще издигне своя кандидатура за кмет на Стара Загора и пълна листа за общински съветници.


Това огласи общинският лидер на АБВ в Града на липите Илия Златев в понеделник. Той призна, че мандатът на сегашния градоначалник Живко Тодоров от ГЕРБ е много успешен, но това само щяло да мотивира актива да потърси най-подходящата личност.


„Нямаме намерение само да похарчим нашият кандидат-кмет, той ще бъде фигура, на която АБВ ще залага и след изборите“, посочи Златев сериозните намерения на партията на Георги Първанов да разширява своето влияние в Града на липите.