Актьори „готвят” отново „Спанак с картофи” в Сандански

  • 10 май 2017, 20:30
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium spanak s kartofi 1

Spanak s kartofi 1

Хитовата комедия "Спанак с картофи" с участието на звездите Юлиян Вергов, Владимир Карамазов и Герасим Георгиев-Геро ще гостува на сцената на Летния театър в град Сандански на 23 юни от 21:00 часа. За втори път известните актьори идват в курортния град след гастрола им през есента на миналата година, когато предизвикаха фурор сред публиката, а залата в Дома на културата се оказа тясна да побере всички желаещи.

Поканата към „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров отново идва от „Ивем Лайф” и Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”. Пиесата "Спанак с картофи" не слиза от театралния афиш вече пета година и се превърна в абсолютен театрален хит – има над 180 изиграни представления в София и страната.

Постановката „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена и „изкарва“ на бял свят  неподозирани до този момент емоции и чувства. А героите с поетични псевдоними – Артиста, Сапуна и Тънкоустия, стигат до внушителни по своя мащаб и виртуозност истини за футбола, човешките взаимоотношения, предателството, самотата, кариерата на всяка цена, компромисите…