Алфатар празнува със Силвия и Теди Кацарови

  • 04 септември 2018, 08:45
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 13254576 1714178348838933 8773277968846810971 n

На 4 септември празнува Алфатар. Обявяването на Алфатар за град става с Указ на Държавния съвет на България от 4 септември 1974 г.

Специални гости на празника ще бъдат Силвия и Теди Кацарови. Празничният концерт ще започне в 18:30 ч., днес, на площада пред НЧ "Йордан Йовков - 1894 г.".

В празничния ден кметът на община Алфатар Янка Господинова отправи поздрав към жителите и гостите на общината:

 

Уважаеми жители и гости на община Алфатар,

Най-сърдечно Ви поздравявам по повод празника на града ни – 4 септември!

Днешният ден е повод да отворим сърцата си за всичко позитивно и да бъдем заедно, както до сега! Заедно да празнуваме днес, но и заедно да споделяме трудности и успехи в бъдеще!

Нека все така, с достойнство и мъдрост, да пазим традициите и да работим за авторитета на града ни, за превръщането му в желано място за живот, не само за нас, но и за нашите деца! Нека все така заедно да изграждаме нашия по-красив, по-уютен, по-модерен, по-развиващ се град! Промяната, която всички искат, започва от нас самите! Когато носим воля за нея, когато всеки ден полагаме усилия, когато гледаме с отворени очи и сърце, не само ще я постигнем, но и най-сетне ще я видим!

Убедена съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, бизнеса и на инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на община Алфатар!

Пожелавам Ви здраве, късмет и благополучие!

Честит празник!

Янка Господинова

Кмет на община Алфатар

 

Снимка: Колаж, фейсбук Община Алфатар