Ангел Стоименов от Кричим спечели автомобил от VIVACOM

  • 18 октомври 2019, 16:56
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%b2%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bc8

Ангел Стоименов от гр. Кричим е големият печеливш в томболата, която се проведе по случай 10–та годишнина на VIVACOM. Той получи ключовете и документите за чисто нов лек автомобил Toyota Rav4 модел 2019 лично от изпълнителния директор на телекома Атанас Добрев.

„За нас е удоволствие да подарим този луксозен автомобил на г-н Стоименов по случай рождения ден на нашата компания. Свързаността между хората, улесняването на комуникацията между тях чрез съвременни, иновативни решения е цел, която VIVACOM следваше през десетте години от създаването си. Затова решихме да подарим именно този иновативен, безопасен и комфортен автомобил, с който г-н Стоименов и близките му да бъдат мобилни и да се свързват лесно, бързо и удобно с нови хора, да откриват нови места и емоции“, каза Диана Симеонова, директор Маркетингови комуникации в телекома.  

„Все още не мога да повярвам на това, което ми се случва. Много съм благодарен на VIVACOM, че ме зарадваха по този начин. Използвам случая да честитя 10-тия рожден ден на моя мобилен оператор“, сподели Ангел Стоименов, след като официално стана собственик на автомобила. 

Докато пътува из страната с новия си автомобил, Ангел може да се наслаждава на безпроблемна комуникация с услугите на VIVACOM в мрежата с най-добро покритие в България.

Церемонията, на която беше подарен модерният автомобил, се проведе в сградата на VIVACOM в присъствието на десетки гости.