Англичани и нашенци се млатиха пред заведение в Банско

  • 16 януари 2019, 14:58
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Patrulka vidin

Страшен търкал предизвикаха клиенти на нощен клуб към 02:50 часа във вторник в курорта Банско. В полицията е подаден сигнал за физическа саморазправа между две групи лица. От незабавно пристигналите на място полицейски служители са установени и задържани побойниците - А.А., на 44 г. от Сливен, С. Л., на 48 г. от с. Белозем, Б. Н., на 42 г. от Ахелой, както и техните опоненти, граждани на Великобритания - Л. С. /27 г./, Д. Л. /25 г./, Г. Г. /27 г./ и Л. Д. /28 г.

Като обвиняем е привлечен 28-годишният англичанин, който за времето от 01:30 часа до 03:00 часа в нощния клуб е извършил кражба на мобилен телефон, с което е нанесъл щета на приблизителна стойност около 1500 лева.

Лицето е нарушило грубо обществения ред, като е блъснал витрина на хранителен магазин в Банско, в резултат на което е унищожил около 20 бурканчета с течен шоколад. За капак чужденецът оказал съпротива при задържането му, при което причинил лека телесна повреда на полицейски служител, който изпълнявал служебните си задължения. По случая е образувано досъдебно производство.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Еко е, събираме разделно" ТУК!