Анка Кайсарска разширява бизнеса си с печалбата от Национална лотария

  • 19 август 2018, 14:30
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%90%d0%bd%d0%bd%d0%b0

Турнето на късмета премина през град Раковски в предаването на 18 август по NOVA. Рая провери как е късметлийката Анка Кайсарска, която си спечели 500 000 лева от билет „Кеш Кръстословици 2“.

„Много добре се чувствам“, каза спечелилата участничка, която вече харчи печалбата. „Когато парите дойдоха, реших да разделя сумата на три части“, разказа тя. Анка е превела 200 000 лева по сметката на сина си. Късметлийката има собствен бизнес, за който е отделила 100 000 лева. „Национална лотария ни помогна много, за да намалим безработицата и да назначим нови хора във фирмата“, каза Анка.

Останалите 200 000 лева е оставила за себе си. „Спокойствието е много по-голямо“, каза тя и добави, че трудно би могла да спести сумата, с която ѝ се усмихна късметът.

Щастливката Ивайла Шимои, която си спечели 250 000 лева от билет „Кеш кръстословици 3“, си е купила апартамент. Захари Бахаров беше първият ѝ гост в новото жилище. В момента в него все още текат ремонти и се планира ново обзавеждане.

Ивайла разказа, че след печалбата си позволява неща, за които преди си е правила сметка дали ще ѝ стигнат парите. Когато приключи ремонта на новия апартамент е планирала няколко екскурзии. Най-напред ще пътува до Унгария, а след това до Италия, където ще посети Рим и Венеция.

След пътуванията Ивайла възнамерява да наеме ресторант и да започне да го развива. С усмивка споделя, че е вярвала, че ще спечели, а сега продължава да се забавлява с игрите. „Пожелавам на всички късмет, да вярват в Национална лотария и да са много упорити“, каза още Ивайла.