Бивш надзирател в затвор и счетоводителка командват ловешки села

  • 30 юни 2020, 16:48
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium km 1  4

Нови кметски наместници от утре ще имат ловешките села Скобелево и Горан. Новоназначените и техните предшественици проведоха среща с кмета на община Ловеч - Корнелия Маринова.

34-годишната Сузана Христофорова Янчева сменя в Скобелево кметския наместник Милянка Петкова. Младата дама по професия е счетоводител, последно е работила в частна фирма в Ловеч. 64-г. Петко Николов Петков поема село Горан, като встъпва на поста на мястото на Надежда Петкова. Последната месторабота на нови управник е в ловешкия затвор като надзирател.

„Отивате на места, където здраво се е работило и се надявам да преодоляваме с вас каквито и трудности да имаме“, с тези думи кметът Корнелия Маринова се обърна към новоназначените. Тя припомни, че в тази дейност няма ден и нощ, няма празник и почивен ден, винаги трябва да си на разположения на хората.

На двамата оттеглящи се поради пенсиониране бивши вече управници бяха връчени цветя и благодарствени адреси. Надежда Петкова благодари, като подчерта, че винаги са чувствали подкрепата на Община Ловеч и на кмета.

Снимки: Община Ловеч