Бизнес и ученици срещат дигиталния маркетинг във Враца

  • 23 януари 2019, 09:32
  • Default profile Автор Петя Валентинова
Medium download

За втора поредна година "Враца софтуер общество" организира събитие за дигитален маркетинг, което ще се проведе на 26 януари  (събота) от 14:30 часа в актовата зала на СУ “Козма Тричков". Хепънингът е за всички, които търсят интересна и предизвикателна работа, искат да работят дистанционно за клиенти от България и света, или пък искат да го ползват, за да популяризират своя малък или среден бизнес онлайн.

В няколко модула експерти в дигиталния маркетинг ще разкажат накратко какво точно работят и какви възможности за професионална реализация съществуват в тази сфера. Лектори ще бъдат Йоана Христова, Ивайло Йорданов и Емилиян Кадийски, които ще говорят съответно за маркетинг чрез съдържание, маркетинг в социалните медии и дигитализацията в информационната ера. Също така ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.

По време на събитието ще бъде представен предстоящия 4-месечен курс по Дигитален маркетинг на Враца софтуер общество. Той започва в края на февруари и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.

"В миналогодишното първо издание на курса взеха участие 25 човека, а сред тях има вече работещи в тази сфера. В дигиталната ера има търсене както на програмисти, така и на специалисти по дигитален маркетинг. Ако вие сте креативни, упорити, ползвате Facebook и Google и искате да се развивате, не губете повече време!", призовават от "Враца софтуер общество".