Благоевград беше първата спирка на лятното турне на Национална лотария

  • 12 юли 2019, 14:03
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9d%d0%9b1

Лятното турне на Национална лотария „По следите на късмета“ започна. Първата спирка на предаването беше Благоевград, където Захари Бахаров, Яна Маринова, която тази година се включи в обиколката на шоуто и Олга Модева, провериха как се е променил животът на няколко щастливци от областта след печалбите.

Късметлиите се събраха на площада. Сред тях бяха милионерите Али Шайгов, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Севда Шилигарова, която се радва на същата печалба, но от „Американско бинго за милиони“.

„Много добре се чувствам. В момента правя ремонт на жилището си“, разказа Али Шайгов. Първото нещо, коетo късметлията си е купил с парите, е камион.  

След печалбата от 1 000 000 лева, късметът се усмихва повторно на Севда Шилигарова с 5000 лева от играта „Лото 6 от 47“. „Това, което бяхме планували занапред в годините, сега го направихме набързо“, каза Севда. Тя е построила къща, завела е цялото си семейство на екскурзия и е помогнала на децата си.

На площада бяха и късметлиите Екатерина Давидкова, която спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици x50“, Мурат Зекир, който харчи 200 000 лева от билет „Casino 7777” и Николай Чаушев с печалба от 100 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

 „Когато видях есемеса от банката се зарадвах много“, каза Екатерина, която още не е започнала да харчи печалбата си. Мурат пък си е купил апартамент и е сменил колата си. Николай е изхарчил част от своите 100 000 лева за малки ремонти. Погасил е кредита си, а сега отива на почивка.

Kои са другите градове и късметлии, през които ще премине турнето на Национална лотария, зрителите могат да проследят в предаването в събота от 19.30 ч. по NOVA.