Борисов на ЧРД на ГЕРБ: Вземаме присърце проблемите на хората и ги решаваме

  • 03 декември 2019, 12:38
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов честити рождения ден на партията си, която "навършва" 13 години."Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден", обръна се той към съпартийците си.

Според Борисов за тези години от партията доказали, че са си "научили уроците", а в ГЕРБ винаги щяло да има място за честни и трудолюбиви хора.

"Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", коментира Борисов.

По думите му 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика."За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.

Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", заключи лидерът на ГЕРБ.

Снимката е архивна