Борисов преряза лентата на нова детска градина в Пловдив

  • 17 декември 2013, 13:32
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52b051ec7c3ec

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив, за да открие новата детска градина "Малина". Той обяви, че е спокоен, защото думите отлитат, а направеното остава и посочи модерната сграда, за която парите бяха осигурени по време на неговото управление.


Бившият премиер припомни, че Пловдив чака от държавата пари за довършването на новата многофункционална спортна зала. "Вие сте търпеливи. Докато си гласувате за Станишев и Доган, ще чакате", коментира забавянето на средствата лидерът на ГЕРБ. По думите му по времето, когато той е бил на власт, се е строяло, за разлика от сега. Борисов е на мнение, че няма сектор в държавата, в който нещо да върви.


По думите на лидера на опозицията в момента управляващите печелят време и по отношение на най-горещата тема за зимата - цената на тока. Според него управляващите са задържали повишаването на цената на тока и така трупат задължения към НЕК. Борисов е категоричен, че следващото правителство ще бъде принудено да увеличи тока и да обере негативите.