БСП – Монтана представи екип от млади хора за съветници

  • 01 октомври 2015, 07:50
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 57786714 e565 e350

БСП - Монтана откри предизборната си кампания в голямата зала на младежкия дом в града. "Тръгваме към местнта власт с екип от млади, но доказали се специалисти и работници – социалисти, коалиционни партньори и гражданска квота", изтъкна кандидатът за кмет Камелия Трифонова, лидер на общинската организация на партията. Тя оцени високо листата, в която влизат учители, юристи, предприемачи, архитекти, икономисти, наемни работници.


"Ще водим позитивна, но критична кампания, обяви тя. Защото градът ни се топи значително – офицално за 15 години са го напуснали 11 000 души, но на практика тръгналите си от Монтана са двойно повече. Ние ще управляваме не с показност, а с ефективност от нашите действия", обеща тя.


Социалистите оцениха по достойнство решението на младия общински лидер да се кандидатира за кмет. Досегашните бягаха от тази отговорност, те се целяха и влизаха в парламента, изтъкнаха активистите.


Многото млади хора от листата ни вдъхват доверие и ще ги подкрепим, заявиха и симпатизанти на партията.


Камелия Трифонова изтъкна и качествата на кандидатите за кметове в селата на общината. На старта на кампанията бе и депутатът от района д-р Емил Райнов.