БСП тръгва на турне в Северозапада

  • 13 ноември 2018, 13:28
  • Default profile Автор Петя Валентинова
Medium 991 ratio korneliia ninova bsp proekt ndk

БСП инициира поредица от срещи с граждани в Северозапада. На тях ще бъде представена „Визията за България“.

„В каква България живеем? Има ли друг път за родината ни? Възможна ли е промяна в живота ни и как да стане тя? Ела на 14 ноември на представянето на „Визия за България”. Вземи бъдещето в свои ръце. Ела, за да бъдеш чут. Ела, за да станеш част от ПРОМЯНАТА. Ела, за да обсъдим проблемите и намерим решенията! Стани автор на своето бъдеще!“, подканват от БСП.

Срещите ще се проведат утре /14 ноември/ във всички врачански общини. На тях ще присъстват народни представители от „БСП за България”.

От 17.30 ч. в клуба на БСП във Враца дискусията ще водят проф.Румен Гечев, Елена Йончева, проф.Георги Михайлов и Николай Иванов. Малко по-рано - в 17 ч., започва срещата в Мездра. Тя ще се проведе в Дома на железничаря с участието на Георги Свиленски, Христо Проданов, Стоян Мирчев и Анелия Клисарова. В Борован събитеито започва в 11 ч. в залата на читалището. Местните ще разговарят със Станислав Владимиров, Таско Ерменков и Тодор Байчев. От 17.30ч. в Дома на енергитика в Козлодуй за гражданите ще могат да се срещнат с Валери Жаблянов, Веска Ненчева, Александър Симов и Иван Генов. В Бяла Слатина форумът започва от същия час и ще се проведе в клуба на СБА с участието на  Петър Витанов, Антон Кутев и Милко Недялков. Последните двама ще се срещнат и с гражданите на Мизия от 15.30 ч. в общинския клуб. 

Оряхово ще посрещне Таско Ерменков, Тодор Байчев и Станислав Владимиров в градската галерия от 17. 30 ч. В Роман от 12 ч. в читалището местните са поканени на разговор с Георги Свиленски, Христо Проданов, Стоян Мирчев и Анелия Клисарова. В Криводол, отново в читалището, срещата ще започне в 17.30 ч. с участието на Манол Генов и Филип Попов. По същото време в Хайредин ще бъдат проф.Светла Бъчварова, Славчо Велков и Денчо Бояджиев.


Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Трифон Зарезан" ТУК!