Български курорт - най-евтината дестинация за лятна почивка в Европа

  • 16 април 2016, 12:49
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 57786714 0157 3f93

Слънчев бряг предоставя най-евтината лятна почивка в Европа, сочи проучване на Post Office Travel Money, информира Economic.bg. Резултатите от най-новото проучване за барометър спрямо цените на почивките, разкриват най-нискобюджетните места това лято на Стария континент, пише Business Insider.


За 10-а година проучването се основава на общата цена на 10 типични ваканционни разходи в 20 европейски морски курорти, подреждайки ги според най-евтините. Цените за всеки артикул са осигурени от национални или регионални туристически офиси. Проведено е и допълнително онлайн проучване, за да се проверят цените.


Кои са другите най-евтини дестинации в Европа и колко точно ще ни излезе почивката в Слънчев бряг четете на Economic.bg


Post Office Travel Money пусна резултатите от най-новото си проучване за барометър спрямо цените на почивките, разкривайки най-евтините плажни дестинации за лятна почивка в Европа, пише Business Insider


За 10-а годна проучването се основава на общата цена на 10 типични ваканционни разходи в 20 европейски морски курорти, подреждайки ги според най-евтините. Цените за всеки артикул са осигурени от национални или регионални туристически офиси. Проведено е и допълнително онлайн проучване, за да се проверят цените.