Бургазлии влизат директно във филма

  • 05 юни 2014, 12:44
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 5390654116eca

Интерактивен и още по-атрактивен, тази година сегмент "Кино" от фестивала "Включи града" ще изпрати публиката далеч в бъдещето. Събитието ще се проведе на 6, 7 и 8 юни. "Пътуването" пък ще се осъществи благодарение на новата Овална сцена, зад Летния театър в Морската градина на Бургас.

Яйцевидната форма на залата създава впечатление на зрителя, че се намира вътре в самата прожекция, а феерия от космически звуци и картини ще запленят всеки, докоснал се до този невероятен мултимедиен спектакъл, обещават организаторите на фестивала.


Друг акцент тази година е първото подвижно интерактивно кино за двама, което идва в Бургас специално за "Включи града". Кино-кабината ще бъде разположена в градинката на Часовника и в трите фестивални дни от 10 до 20 часа. Зрителите ще могат да определят съдбата на героите във филма показван в кабината. В интерактивното съоръжение има бутони, чрез които които те ще отговарят на въпросите, които си задават персонажите в лентата. По този начин зрителите се превръщат в режисьори и сценаристи, а краят на филма зависи изцяло от тях. Местата в специалната кино кабина са две.


Пълната програма на "Включи града" можете да намерите на интернет адрес: www.vkluchigrada.com или във Фейсбук-страницата на фестивала.


Още новини от Бургас четете тук.