Цеца, Преслава и Ивана в Банско за 6 септември

  • 13 август 2019, 20:04
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium %d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b83

Фестивалът „Банско Балкан Фест” празнува третата си годишнина с Преслава и Ивана, със сръбския певец Саша Митич и голямата сръбска звезда Цеца Величкович.

Заедно с богатата и разнообразна лятна програма от събития, музикалното събитие утвърждава имиджа на града като фестивалната столица на Балканите. 

На 6 септември първият специален гост е българската звезда Преслава. Известният сръбски певец Саша Матич ще огласи сцената след нея в първата фестивална нощ.

Втората вечер е изявата на фолк дивата Ивана, а кулминацията ще бъде суперзвездата на сръбската музика Цеца. Хитовете на Кралицата на балканската музика се очакват с нетърпение от многобройните почитатели на този жанр. Певицата държи рекордите за най-големи концерти в тази част на Европа. Тя е събирала над 170 000 души на свое участие. Цеца Величкович е доказателство за силата на музиката да обединява народи и религии. Предстоят две емоционални и изпълнени с горещи ритми нощи в Банско.

Стартът и на двете музикални вечери е в 19:00 часа, входът е свободен, а мястото е площад "Никола Вапцаров" в Банско. Водещ на събитието ще бъде рапърът Устата.

Фестивалът е един отличен повод да се посети курортът в последните слънчеви дни и да се усети неподражаемата палитра от красива природа, съхранени традиции и забележителна модерност в града под Тодорка.