Центърът за социална подкрепа вече с нов дом

  • 21 януари 2020, 17:16
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium img 3210

Децата от Центъра за подкрепа за личностно развитие към община Тетевен вече имат нов дом за своите забавления. С мотото ,,Ние, децата от Къщата на чудесата имаме право на свобода, право на грешка, успех и отговорност! Учим се да живеем с тях!“, посрещнаха своите гости. Това се случи навръх Бабинден /по стар стил/, като ставроф. ик. Борис Борисов отслужи тържествен водосвет за освещаване и нарече за здраве и благоденствие.

Сред гостите бяха кметът на общината д-р Мадлена Бояджиева и председателя на общинския съвет Мария Стойчева, които през годините многократно съдействат за различните инициативи на децата от ЦПЛР, които от своя страна ежегодно се включват в мероприятията.

Д-р Бояджиева им пожела здраве, успехи и осъществени нови идеи, като изрази радостта си, че децата в Тетевен не стоят само пред компютрите, а се развиват, създават и изследват необятния свят около тях.

Директорът на ЦПЛР – Тетевен Цецка Цакова благодари за съдействието на община Тетевен за подсигуряването на помещението и на всички, дали частица от себе си в името личностното развитие на децата от общината.