Чипровци, Разлог и Плевен подкрепят БГ производителите

  • 27 октомври 2017, 14:29
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9a%d0%bc%d0%b5%d1%82 %d0%bd%d0%b0 %d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0 2017 11

Чипровци, Разлог и Плевен са първенците в категория „Подкрепа за БГ производителите – фермерски пазари в града“ в националния конкурс „Кмет на годината 2017“.

Българите направиха своя  избор кои градоначалници в кои сектори се справят отлично. В раздел „Голяма община“ наградата отиде при кмета на Плевен Георг Спартански, в „Средна община“ - при кмета на Разлог инж. Красимир Герчев, в „Малка община“ - при кмета на Чипровци Пламен Петков. Управителят на „БИЛЛА България“ Бойко Сачански обяви победителите и връчи отличията им.

"Едва ли могат да се степенуват категориите, но в основата на всичко е производството. Билла отделя особено внимание на българските производители.", каза Сачански. 

Кметът на Чипровци заяви: "Благодаря на организаторите, на всички, които ни подкрепиха и на всички фермери, заради които е тази награда."

"Това е признание за усилията на община Разлог да възроди традициите." каза градоначалникът на Разлог.

"Приемам тази награда като голям ангажимент за бъдещето.

Личният ми девиз е „ Със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето.“", бяха думите на кмета на община Плевен.

Церемонията се провежда със специалното съдействие на: Изворна вода Бачково, Апартхотел Лъки Банско, БИЛЛА България, ЧЕЗ България, Опел, Виваком, Екопак и други.

Кои общини са призьорите в "Кмет на годината 2017" - четете само в Кмета.bg. Цялата церемония очаквайте тази вечер от 23,15 по БНТ1.

Снимки: Красимир Свраков