Цветан Цветанов изслуша близо 30 жители на Велико Търново

  • 11 ноември 2014, 15:09
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54622601ce0d9

Кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов и председателят на ВТОбС Николай Ашиков се присъединиха днес към шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, по време на негова приемна за граждани от Велико Търново. Те оказаха съдействие, за да намерят бързо разрешение проблеми, свързани с местната власт.


Близо 30 граждани изслуша днес в старата столица заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. От лични до институционални въпроси поставиха хората пред народния представител, като голяма част от проблемите веднага намериха решение.


Спрян от правителството на БСП проект за терен на спортното училище във Велико Търново пък очаква още утре отговор, благодарение съдействието на Цветанов.


Утре министърът на спорта Красен Кралев ще приеме директорката на училището, за да преценят на експертно ниво какви действия могат да се предприемат, за да се продължи започнатото. Подобно решение очаква и проблем, поставен от добросъвестни купувачи на апартамент, които не могат да влязат във владение на имота си, тъй като строителят не е спазил разрешителните и е надстроил блока с около 3 метра.


Възрастна жена пък разказа как е била измамена от свой роднина, който я въвел в заблуждение и с измама вместо да прехвърли единственото им жилище на сина им, го продал за 30 000 лева, за което имало образувано и досъдебно производство. Цветанов пое ангажимента да отправи питане до вътрешния министър докъде е стигнало разследването по случая.


„Тези приемни са много полезни за всеки депутат, защото така се срещаме с реалните проблеми на хората и можем да търсим тяхното решение. Те трябва да бъдат ангажимент на всички народни представители”, каза след срещата си с гражданите Цветан Цветанов.


Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Трифон Зарезан" ТУК!