Депутатска съпруга дари пари на две болници на юбилея си

  • 25 март 2020, 18:13
  • Default profile Автор Галина Стоянова
Medium %d0%a2%d0%b0%d0%bd%d1%8f %d0%9d%d1%83%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Навръх 50-ия си рожден днес, който отбелязва на Благовещение, съпругата на депутата Пламен Нунев - Таня Нунева направи дарение на двете болници в Русе. УМБАЛ “Канев” и УМБАЛ “Медика” получиха по 3000 лева, които ще бъдат използвани за закупуване на бързи тестове в борбата с Covid - 19.

“Днес не е време за пищни тържества. Дойде време да забавим темпото, да се променим, да преосмислим ценностите си, да се обърнем навътре към себе си и да покажем, че в сърцата ни има достатъчно смирение, любов и състрадателност. 

Днес сутринта направих две лични дарения към УМБАЛ “Канев” и УМБАЛ “Медика”, които да бъдат използвани за новите бързи тестове и така да се подобри диагностиката. 

Това е моята блага вест в днешния ден, която се надявам да послужи за пример на всички хора с добри сърца, които могат и искат да помагат.

Убедена съм, че са много!“, написа Таня Нунева във Фейсбук, след което споделя, че благодари на Господ за прекрасното семейство, с което я е дарил и за истинските приятелства по пътя си.