Джина Стоева се присъединява към Воля за спорт в Ивайловград

  • 02 юни 2016, 07:52
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 57786714 e546 55d3

Бившата лекоатлетка и настояща поп-фолк изпълнителка Джина Стоева също ще подкрепи националната кампания за хора с увреждания "Воля за спорт". Следващата спирка е град Ивайловград, от 17 часа на спортната площадка в квартал Дружба. 


Освен че ще поздрави спортсмените с пъстра китка от песни, Джина с удоволствие ще се включи и в спортните състезания, като разбира се най-интересни са й кросовете. Ще има още надпревара по шах, табла, канадска борба, тенис на маса, баскетбол, бадминтон и други. Двукратният световен шампион на скок на дължина за хора с увреждания Михаил Христов ще се присъедини към Джина Стоева в състезанията, а на финала ще раздадат и купи и медали на победителите.


Към "Воля за спорт" в Ивайловград ще се включат още конната ни състезателка Йонка Максимова, певиците Бриана Пантелеева, Рени от Х Фактор, както и дизайнерката Катя Роуз, която е родена в красивия южен град.


Националната кампания се провежда с подкрепата на Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Красен Кралев, както и на министър-председателят г-н Бойко Борисов.


Кметът на град Ивайловград Диана Овчарова ще се включи в празненството с поздравление към всички участници в спортните състезания.


Медийно партньорство оказват Кmeta.bg, Нова тв, kmetskiizbori.bg, dariknews, netinfo, Bnews, Blife, списание В2В, newsinthecity.bg, sofianews.info, blitz.bg,no-comment.bg, vesti.bg, в-к Новинар, в-к 19 минути, в-к Стандарт, Търговски вестник, ХайЛайф и много други медии, които чувстват съпричастност.