Днес започват заседанията на общинските съвети в Монтанско

  • 03 ноември 2015, 06:00
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 82cc3d51 4d1e 5775

За днес са насрочени първите заседания на новоизбраните общински съвети, съобщиха от областната администрация в Монтана. Със заповед на областния управител Ивайло Петров първи ще се събират съветите в Лом и Вълчедръм. В Лом за трети път като кмет ще се закълне Пенка Пенкова (на снимката), издигната от ГЕРБ, а във Вълчедръм – за пъти път Иван Барзин, издигнат от коалиция от партии.


За утре са насрочени заседанията на общинските съвети в Монтана и Медковец. За пети път ще се закълне Златко Живков, избран за кмет на Монтана и за седми – Венцислав Евгениев – на община Медковец.


На 5 ноември ще се състоят първите заседания на съветите в Георги Дамяново и в Чипровци, чийто кметове от ГЕРб Цветелина Александрова и Пламен Петков, ще се кълнат да служат за първи път.


На 6 ноември са заседанията на общинските съвети в Брусарци, Бойчиновци и  Якимово. И тримата кметове Наташа Младенова, Светлин Сретениев и Георги Георгиев са и били и досегашни управници.


Последни – на 9 ноември ще се закълнат съветниците и кмета на община Берковица. След прекъсване Милчо Доцов ще започне третия си кметски мандат.