Двама загинаха след тежка катастрофа на пътя Димитровград - Хасково

  • 08 април 2016, 16:14
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 2e0aed68 75da dc12

Двама младежи загинаха при жестока катастрофа по пътя Хасково-Димитровград днес, мъж и момиче са тежко ранени, предаде БГНЕС.


Около 15.00 часа лек автомобил "Ауди" е излетял от пътя, преминал е в насрещното платно и се е забил в камион. Возещият се на задната седалка млад мъж е излетял от колата и е загинал на място. В колата са пътували още едно момче и момиче. С тежки травми в хасковската болница е откаран шофьорът на колата, но по-късно е починал. Момичето пък е с мозъчен кръвоизлив.


Всички младежи са от Димитровград и са пътували към Хасково. В камиона, с пловдивска регистрация, са пътували двама мъже на 47 и 48 години. Шофьорът на камиона е с тежки травми, а спътникът му е без сериозни наранявания. По думите му колата се е движила с бясна скорост.


Заради жестокия сблъсък пътят Хасково-Димитровград остана затворен с часове. Шофьори коментираха, че точно в този участък от пътя, от доста време липсват мантинели между двете платна. Ако ги имаше, според тях, можеше и да не се стигне до този фатален инцидент.