Симона Пейчева връчи ключовете за нова кола на късметлия

  • 27 ноември 2018, 14:15
  • Автор Дарина Михалева
  • ШАНС

Medium simeon simeonov oktomvri

Златното момиче Симона Пейчева зарадва пореден късметлия с печалба от Националната лотария. Тя връчи ключовете за чисто нов автомобил от VIP клуб на победителя Симеон Симеонов. Късметлията си спечели елегантен Fiat Tipo, след като беше изтеглен чрез жребий по Нова телевизия измежду всички, участвали за колата.

„Радвам се на печалбата. Не можах да повярвам в първия момент“, разказа участникът. „Един нов автомобил винаги е плюс. Това ще стане семейна кола“, с усмивка допълва късметлията. Той разказва, че всяка вечер си купува по два-три билета и в края на седмицата редовно регистрира непечелившите от тях. „Кеш Кръстословици 4“ е билетът, който му донася късмет и страхотната печалба.

„Автомобилът има доста екстри. Ще си го карам с удоволствие“, казва късметлията

Симеон е от село Шишковци и работи като шофьор в охранителна фирма. „Играя, откакто съществува Националната лотария“, казва той. Формулата на успеха за него е свързана с упоритост и търпение. Любимият му билет е „Silver & Gold“. „Откакто е излязъл, не спирам да играя“, казва щастливецът. След успеха той споделя, че ще продължи да си пробва късмета в игрите на Национална лотария. 

„Аз съм си казал, че ще ударя джакпота някой ден“, допълва Симеон

чиято мечта е да си купи апартамент в Пловдив. Приятелката му също е фен на лотарийните билети.

Всеки месец VIP клуб дава възможност на играчите да спечелят чисто нов автомобил благодарение на непечелившите си билети и квитанции, както и да участват в специални промоции за други печалби. До момента само VIP клуб e осигурил чисто нови коли на 39 късметлии. Над 150 щастливци са си спечелили екскурзии за двама до топ дестинации по света. Редица късметлии пък се радват на различни предметни и парични печалби.

Едни от последните спечелили нови коли от VIP клуб са Валентина Дидрова и Мария Ганева. Непечеливш билет „Американско бинго 3“ осигурява автомобил Volkswagen Polo на 63-годишната Валентина от град Велинград. 

 Валентина признава, че е очаквала, че ще я споходи късметът, защото много често участва в игрите. Вярва, че отново ще спечели, като този път мечтае да бъде изтеглена за екскурзия. Ключовете за новата придобивка й връчва Олга Модева. 

Мария Ганева от град Попово се сдобива с прекрасен автомобил Kia Rio от VIP клуб. Тя печели новата кола с регистриран непечеливш билет „Кеш Кръстословици 4“. 

„Да спечелиш кола не е малко, това е доста голяма награда“, казва Мария и добавя, че късметът й е донесъл положителни емоции и на нейните близки.

През ноември VIP клуб ще зарадва пореден късметлия с друг разкошен автомобил - Kia Ceed. Записването е в ход от 1 ноември и ще продължи до 30 ноември. Жребият, който ще определи неговия собственик, ще бъде изтеглен на 2 декември на живо в централните новини по Нова телевизия.