Националната лотария на лятно турне „По следите на късмета“

  • 10 юли 2019, 16:25
  • Автор Дарина Михалева
  • НОВ КЪСМЕТ

Medium kemper 2019

Националната лотария потегля на традиционното лятно турне „По следите на късмета“. От 6 юли по NOVA, в поредица от специални издания на предаването, водещите ще обиколят България и ще се срещнат отново с едни от най-големите късметлии.

Тази година част от горещото лятно турне ще бъде актрисата Яна Маринова. Заедно със Захари Бахаров и Олга Модева тя ще посети десетки късметлии, в които Националната лотария е оставила незабравими спомени и емоции.

„Много се радвам, че ще бъда част от лятното турне на Национална лотария. Впускам се в него с удоволствие и усмивки. Ще мога да погледна България през очите на хората, чийто живот се променя коренно след печалбите. Нямам търпение за многобройните срещи с късмета и радостта на спечелилите. Всяка човешка история ми е безкрайно интересна“, каза Яна.

По време на турнето ще разберем какви промени са настъпили в живота на късметлиите след печалбите от Национална лотария. Ще можем да усетим отново тръпката от емоционалните игри и вълнението на участниците.

Първата спирка на лятната обиколка е Благоевград, където Захари, Яна и Олга се срещат с няколко големи късметлии. Сред тях са милионерите Али Шайгов, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“, и Севда Шилигарова. Тя се радва на същата печалба, но от билет „Американско бинго за милиони“.

Междувременно продължава и традиционното връчване на чекове на щастливците, грабнали страхотни суми от билетите и игрите. През лятото то ще се състои в близост до късметлийския щанд на Национална лотария в Paradise Center в София.

В последните игри на късмета на 29 юни, преди старта на лятното турне, нови участници се сдобиха с печалби.

Калин Калинов от Пловдив спечели чисто новия автомобил в играта „На крачка от късмета“. Той победи, като първи прекрачи финалната линия на пътеката и се отправи директно към своята кола, която го очакваше в студиото.

Захари Бахаров му връчи ключовете за новата придобивка. Развълнуваният участник се настани в нея заедно със съпругата си, която му стискаше палци по време на играта. „Искахме я. Много добре се чувствам. Новото си е ново“, каза късметлията.

Мария Хамамджиева от Пещера и Алпер Халит от село Смирненски получиха шанс да трупат печалби от сейфовете. Мария извоюва победата и си спечели 13 000 лева. Нейният опонент си тръгна с 1000 лева.

Мария Илиева от Сливен получи шанс да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Тя беше в предаването благодарение на играта „Лото 6 от 47“, където участва с различни числа. С „Колелото на късмета“ участничката определи, че ще играе за 250 000 лева. Мария си натрупа сумата от 20 000 лева на сферите. На четвъртата обаче сгреши и предпочете да не рискува, като се отказа.

Захари Бахаров и Луиза Григорова-Макариев зарадваха с чекове нови късметлии. Екатерина Давидкова от Благоевград взе в ръцете си чек за печалба от 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици x50“. Късметлийката е на 29 години. Има две деца. „Чувствам се прекрасно. Ще похарча парите за семейството“, каза Екатерина.

Славчо Дунгьов от Перник спечели 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“. С парите възнамерява да помогне на децата си.

Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Павлина Стоянова от село Смилец от билет „Супер Лото+ Златно издание“ и Самет Пехливанов от Ветово от билет „Златните пирамиди 6“.

Със суми от 50 000 лева забогатяха Албена Дoкова от София от билет „Супер Лото+ 2019“ и Милчо Михайлов от Кюстендил от билет „Супер Лото+ Златно издание“.

Феновете на играта могат да гледат специалните летни издания на Националната лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA TV.