Търговище – новата мека на милионерите

  • 16 април 2019, 13:24
  • Автор Дарина Михалева
  • КЪСМЕТ

Medium krasimira stoimenova 1 000 000 leva

Град Търговище се отличи като особено късметлийски, тъй като за по-малко от месец се сдоби с втори милионер oт Haциoнaлнaта лотария. Най-новата късметлийка, която забогатя с печалба от 1 000 000 лева, e 52-гoдишнaтa Kpacимиpa Cтoимeнoвa. Tя ycпя дa cпeчeли огромната сума c печеливш билeт „Aмepикaнcкo бингo зa милиoни 2“.

Красимира е омъжена и има две деца. Развива собствен бизнес. Билетът, който й направи страхотната изненада, е един от любимите й. Красимира сподели, че в последно време играе само с него, но не защото е имала предчувствие, че ще грабне голямата печалба, а защото й е най-интересен.

„Спечелих и се чувствам много щастлива“, каза Kpacимиpa, която не може да скрие вълнението си от големия късмет. Първоначално не е видяла, че печели, защото е пропуснала едно число и се е опитала да регистрира билета като непечеливш. „Излезе ми единица с много нули, но си казах - грешка е. После го проверих в близкия обект и разбрах, че печалбата е 1 000 000 лева. Бях много развълнувана“, разказа тя.

В началото близките й не са повярвали, че е спечелила толкова голяма сума от лотарията, а впоследствие и те са изпитали еуфорията от радостното събитие. „Всички сме много щастливи за нея“, казват приятелките й. След огромното вълнение покрай печалбата Красимира вече има план как ще похарчи част от парите. Най-напред иска да купи апартамент на сина си, който е студент в София, и да отиде на почивка.

Красимира беше в предаването „Национална лотария“ на 6 април по Нова телевизия и получи официално своя чек за 1 000 000 лева от Захари Бахаров и Луиза Григорова-Макариев. Aктрисата отскоро влезе в ролята на втори водещ на мястото на Рая Пакова, която излезе в кратка почивка в очакване на най-щастливото събитие в живота си.

„Прекрасно се чувствам“, каза Красимира в студиото. Тя сподели, че най-вероятно почивката, която планира с част от печалбата, ще бъде в Париж. За по-малко от месец в Търговище бяха спечелени две печалби от 1 000 000 лева от лотарията. 33-годишният Юнал Хюсеинов също стана милионер, но с билет „Златните пирамиди за милиони 3“, закупен отново от града.

Късметлията работи като машинен оператор в завод за изработка на стъкло и химически вещества. Семеен е и има две деца. Той сподели, че си е мечтал да спечели, но дори не е подозирал, че късметът ще му се усмихне с такава сума. След изненадващото събитие, което се случи в живота му, казва, че се чувства голям късметлия.

„Когато видях, че печеля, се развълнувах много и не можах да преброя нулите. Помислих, че печалбата е 100 000 лева. След като разбрах, че е един милион, не бях на себе си. Прегръщахме се всички, вълнението беше неописуемо“, разказа Юнал.

„Аз се зарадвах може би толкова, колкото и той се зарадва. Когато видиш усмивката и щастието на хората, и ти се чувстваш щастлив“, разказа дамата, продала печелившия билет с 1 000 000 лева. С печалбата Юнал иска да развие бизнеса на баща си, да си купи хубава кола и жилище.