Бързо, лесно, вкусно - или как да спретнем нещо незабравимо

  • 01 декември 2020, 10:48
  • Автор Румен Кацаров
  • ПОВЕРИТЕЛНО ОТ КУХНЯТА

Medium lozovi sarmi s teleshko

Какво е нужно за семейния уют? Всеки човек има различни предпочитания, но ние, българите, винаги сме се обединявали около хубавата трапеза, отрупана с вкусни гозби. В наши дни обаче ежедневието е толкова забързано, че става все по-трудно да се постигне това. Просто липсата на достатъчно време, а при някои и на майсторлък пред печката, ни възпрепятстват да изживеем прекрасни мигове. Продуктите на „Талар Фуудс“ и една от най-разпознаваемите марки „Кенар“ обаче ни помагат да постигнем всичко, което искаме, за да се съберем около масата.

Изкушенията в кутиите с готвени ястия са над 15. Има за всеки по нещо и не на последно място всичко е приготвено здравословно. Няма пържени храни, няма консерванти, няма глутамат. Голяма част от рецептите са близки до нашите вкусове от детските години, когато бабите ни са приготвяли различни ястия с любов за нас.

Кой не е ял кюфтета с бял сос, боб яхния, мусака, свинско с кисело зеле? Тези незабравими вкусове вече са лесно достъпни за нас. Типичните рецепти са с подбрани и селектирани суровини и са приготвени със старание и прецизност.

Разбира се, помислено е и за по-модерните и претенциозни вкусове. Налице са пиле с броколи, няколко вида лазаня, паеля с пиле. И при тях нищо не е пропуснато, за да се усети автентичният им вкус.

И къде може да открием вкуснотиите на „Кенар“? Отговорът на този въпрос е много лесен – в почти всички търговски обекти за хранителни стоки в страната те са налични - от малките магазинчета до щандовете на големите вериги. Това, меко казано, улеснява хората и всеки, който желае, може да спретне своето меню за работната седмица без никакъв проблем. А същото важи с пълна сила и за празничната трапеза.

Не само готовите храни са новост, а и голямата гама от салати без консерванти. Сред тях са „Снежанка“, руска с шунка, кьопоолу, катък, чушки с чесън. Те също имат място на масата.

Всички тези ястия и начинът, по който са приготвени, ни улесняват и ни дават повече свободно време. А самата храната…тя е като за свои хора.

Модерни технологии

Компанията не пести и инвестира средства в съвременни технологични мощности. Това позволява да бъдат обезпечени нарастващите обеми от поръчки от страна на клиенти. Използва се модерна HPP технология, като така се запазва вкусът и свежестта на продуктите и срокът на годност е по-дълъг.

Продукти с БГ марка

Разчита се на български производители в сезоните на пресни и свежи суровини. Компанията разполага със собствени производства на зеленчуци, както и свинекомплекс, в който по доказана австрийска технология се отглеждат прасета от специална порода.