ФЕН ТВ готви изненади за зрителите за 15-ия си рожден ден

  • 17 октомври 2018, 16:01
  • Автор Дарина Михалева
  • ЧРД

Medium andrea

ФЕН ТВ подготвя много изненади за своите почитатели за 15-ия си рожден ден. От музикалната телевизия за момента пазят в тайна как ще изненадат зрителите и дали ще направят разтърсващ концерт със звездите си.

От медията припомнят, че на 12 ноември точно преди 15 години ФЕН ТВ стартира излъчването си. През годините телевизията се превърна в една от любимите музикални програми на българите, която предлага 24-часова музикална програма. Екипът на медията предлага селекция от попфолк, балкански, поп и фолклорни видеоклипове. От ефира на ФЕН ТВ зрителите през годините са могли да се наслаждават на най-големите хитове на обичани  изпълнители като Тони Стораро, Алисия, Софи Маринова, Азис, Андреа, Камелия, Слави Трифонов, Николина Чакърдъкова, Румяна Попова, Цеца, Драгана Миркович, Криско, Гери-Никол, 100 Кила и много други.

Голям процент от програмата на телевизията предлага ексклузивно съдържание – продукция на музикалните компании Ара Мюзик и Diapason Records. Телевизията излъчва също и концерти, турнета и други събития.

За 15 години в ефир ФЕН ТВ има пълно покритие на територията на България. Освен това се предлага в пакетите на някои кабелни оператори в балканските държави - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Словения, Сърбия и Турция, както  в други страни в Европа, също в САЩ, Канада и Австралия.

Телевизията се утвърди и като място, където зрителите могат да чуят любимата си музика и като телевизия, която е близка до тях. Ето защо и слоганът на медията е „Твоята музика“. Именно любовта на феновете е това, което мотивира екипа да върви напред и да не спира да радва своите почитатели, казват от медията.

Освен неповторима музикална селекция, предлага на своите зрители и свежи и развлекателни предавания. От ефира на ФЕН ТВ всеки може да поздрави своите близки и обичани хора всяка вечер на живо чрез предаването „Ало, ало“. Седмичното предаване „Зад кулисите“ дава възможност на зрителите да научават първи всичко за най-новите музикални проекти на звездите. Всяка седмица се излъчва и лайфстайл предаването „Без етикет“, което следи светските събития и любопитните факти от живота на артистите.

Освен на телевизионно съдържание за 15 години медията залага и на много и разнообразни събития. „Турнето на ФЕН ТВ“, което се проведе на открито в някои от най-големите градове под надслов „Да обединим българската музика“, събра на едно място артисти от различни музикални жанрове и хиляди меломани. На огромен интерес се радват и клубните турнета, организирани в цялата страна. Наградите на ФЕН ТВ са друго запомнящо се събитие, събирало неведнъж елита на България.

Последните две години медията организира фестивалите „Балканско веселие“ – Сандански, и „Балканска магия“ – Велинград.

Телевизията е предпочитан медиен партньор за музикални събития от различни жанрове, категорични са мениджърите й.

ФЕН ТВ обръща сериозно внимание и на социалните си медии facebook и Instagram, където има хиляди почитатели. Официалният YouTube канал на медията FEN TV BG има близо 500 000 последователи и е в топкласацията на музикалните канали у нас, казват гордо от екипа на медията.