Най-щурите парти дестинации в Европа

  • 11 юли 2018, 15:27
  • Автор Мария Димитрова
  • СВЯТ

Medium party

Лято е! В жегите градусите и на напитките са високи, като само ледените коктейли могат да разхладят горещите вечери. През юли и август всички спящи барове, клубове, дискотеки и ресторанти се събуждат за нов живот. Разноцветните бляскави светлини и завладяващи ритми приканват всеки авантюрист да се впусне в луди танци до зори. „Хърватската Ибиза“, Сен Тропе и Лондон са някои от най-добрите парти дестинации в Европа, които несъмнено ще заредят всеки приключенец с много настроение и незабравими спомени.

Ибиза има и в Хърватия

Наричан „Хърватската Ибиза“, остров Паг е едно от любимите места за неповторими летни забавления. Тук нощният живот кипи с пълна сила. Освен популярните дискотеки, мястото е редовен домакин на впечатляващи музикални фестивали.

От началото до края на летния сезон уникални електронни партита завладяват туристи от цял свят. А над 2500-те часа слънце годишно правят Паг едно от най-слънчевите места в Европа.

5-звездни партита на Сен Тропе

Известната фраза „Градът никога не спи“ идеално описва една от най-елитните дестинации по цялата Френска ривиера - Сен Тропе. Това е курортът на луксозните хотели и изискани ресторанти, но и на щурите купони.

Партитата са наистина впечатляващи, а вероятността да се сблъскате с някоя знаменитост не е никак малка. Без значение от сезона, ресторантите и баровете са препълнени с богаташи от цял свят.

Лондончани се веселят със стил

Въпреки славата, че британците са студени и скучни, техните партита съвсем не са такива. От няколко години Лондон е в челните места на редица световни класации за топ парти дестинации. Целогодишно нощният живот тук ври и кипи.

Страхотни музикални събития с типичната английска елегантност привличат хора от няколко континента да се забавляват на Острова. А за местните това е ежедневие...дори и след работа хората тук не чувстват умора да се почерпят и да осъмнат с изгрева.

Безкраен нощен живот и забележителна архитектура в Генуа

Съвсем неслучайно Генуа си е спечелил прозвището „италианската столица на нощния живот“. Морското градче може да угоди на всеки посетител, дошъл да се наслади на силни питиета и силна музика. Особено през лятото, мястото се превръща в топ парти дестинация, където местни и туристи препълват ресторантите около крайбрежието на Лигурско море.

Но освен с колоритните заведения и барове, Генуа е богат и на уникални архитектурни и исторически паметници, които напомнят за величественото минало на този град.

Танци под звездите на Миконос

„На една ръка разстояние“ от нас се намира Миконос - райско място с уникални плажни заведения и див нощен живот! Комбинацията от малки и големи барове, разпръснати по златистото крайбрежие на Егейско море, завладяващи DJ сетове и ярко слънце превръщат гръцкия остров в една от най-посещаваните дестинации през лятото. Модерните и цветни клубове тук са любимо място за младежите, желаещи да усетят ритъма под открито небе.