Елен Колева играе в „Перфектната сватба“ във Велико Търново

  • 21 октомври 2020, 20:03
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9f%d0%b5%d1%80%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0 %d1%81%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b1%d0%b0 3

Блестящата комедия „Перфектната сватба“ ще представи на великотърновска сцена екипът на Театрално-музикален център-Кърджали. Най-невероятните недоразумения пред погледите на зрителите ще забъркат актьорите Елен Колева, София Бобчева, Христо Терзиев, Анна Петрова, Божидар Георгиев, Цветан Николов и Адриана Кънчева. Представлението е утре вечер от 19,00 часа в голяма зала на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“ в старата столица.

„Перфектната сватба“ от Робин Хоудън е комедия на ситуациите, която разказва историята на двама приятели, попаднали в поредица от недоразумения. В сюжета се забъркват още няколко истории - на две красиви момичета, които си сменят ролите в името на любовта, на една ексцентрична булка, която си търси мястото в този така объркан живот, и на една ексцентрична майка, която все не може да ожени своята ексцентрична дъщеря. Така „Перфектната сватба“ се превръща в едно комично пътуване към откриване на истинските чувства, истинските приятели и истинската любов.

Спектакълът е определен като една от най-добрите комедии, които са се появявали по българските сцени. В творческия екип участват режисьорът Владлен Александров, музиката е на Евгени Господинов, сценографията на Иван Карев, а костюмите на Весела Статкова. Билети за „Перфектната сватба“ се продават на касата на МДТ „Константин Кисимов“.

На 28 и 29 октомври великотърновският театър ще върне визитата в Кърджали и Хасково. Съставът ще гостува с оперетата „Прилепът“ на Йохан Щраус-син, а неин режисьор е Гълъб Бочуков, директор на Театрално-музикалния център в Кърджали.

Националният конкурс „Кмет на годината“ 2020 вече тече. Гласувайте за своя кмет на kmetnagodinata.bg.