Емил Иванов: Можем да решим проблемите си и без много средства в местния бюджет

  • 21 декември 2013, 15:26
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52b5b24214406

Kmeta.bg стартира кампания, в която призова градоначалници да поздравят съгражданите си чрез Портала на българските общини. Ето какво каза областният управител на София - област Емил Иванов, към които пожелания се присъединява и нашият екип:


Уважаеми жители на Софийска област,


Пред прага сме на Коледа и Новата 2014 година. По традиция в тези дни всеки от нас и всички заедно си правим равносметка за постигнатото, за проблемите, които не успяхме да решим, за задачите, които предстоят.
За нашата страна отиващата си година не беше лесна. Парламентът и новото правителство трябваше да работят в условия на невиждана в историята на прехода атмосфера на уличен и партиен натиск. В същото време се гласуваха закони и предприемаха практически мерки, свързани преди всичко със социалното развитие, за да се възроди икономиката и започне борба против безработицата, да се създадат по-добри условия за съществуване, а за мнозина - за оцеляване.
И в нашите общини не беше по-различно. И тук има проблеми. Част от тях обаче биха могли да се решат успешно и без много средства в местния бюджет, стига да има разбиране, компетентност и желание за работа, използвайки възможностите, които дават европейските програми.
Новата година е пред нас. Надявам се тя да бъде по-добра! Нека ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни!
Приемете най-искрени благопожелания за ползотворни дела; за топлота и доброта - дарявани и получавани; за дни на радост с усмивки и веселие; за мигове на сбъднати мечти.


Весела Коледа и щастлива Нова година!


Емил Иванов
Областен управител
На Софийска област