Енерго Про изтегли първите печеливши в играта си

  • 11 октомври 2019, 16:23
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%95%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%be %d0%9f%d1%80%d0%be4

На 10 октомври 2019 г. бяха изтеглени първите пет печеливши участници измежду близо 800 клиента на ЕНЕРГО-ПРО, актуализирали свой телефон или имейл адрес в периода от 1 до 30 септември включително. Припомняме, че в началото на септември ЕНЕРГО-ПРО Продажби обяви старта на игра, в която всеки клиент, регистриран в онлайн портала за актуализация на данни за комуникация на адрес https://update.energo-pro.bg/, автоматично става участник за спечелването на ваучер за пазаруване на стойност 100 лева.

Тегленето на наградите се състоя в административната сграда на компанията на бул. Владислав Варненчик във Варна в присъствието на нотариус, а печелившите участници по регламент бяха изтеглени на случаен принцип, чрез електронен жребий.

Всеки спечелил участник ще бъде уведомен лично по телефон или с писмо и съответно ще бъде поканен да получи своята награда в удобен за него Център за обслужване на клиенти.

Играта „Актуализирай данните си и спечели“ ще продължи до края на февруари 2020 г. Томболата ще се разиграва ежемесечно на оповестените дати в Общите условия.

Списъците с имената на печелившите участници по дати ще бъдат своевременно публикувани в сайта на ЕНЕРГО-ПРО, в секция Кампании.