Фестивал на необвързаните готвят във Велинград

  • 27 май 2013, 15:46
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52a18dc04f87b

"Грандфест" съвместно със създателя и продуцент на ансамбъл "Българе" организират първия по рода си международен фестивал "Необвързаните". За всички..., които са жадни за забавления, емоции и вълнуващи срещи.

Проявата ще се състои от 7 до 16 юни в СПА-столицата на Балканите и на България-Велинград, който разполага с най-добрата база от хотели, SPA центрове и уникална природа. За комфорта на участниците в събитието ще бъдат осигурени 3-, 4- и 5-звездни хотели, предлагащи различни пакети и отстъпки. Организаторите обещават, че всички неангажирани мъже и жени ще могат заедно да изживеят незабравимо пътуване от запознанства  до създаването на лични истории с непредвидено добър край.

Програмата на фестивала включва дни, изпълнени с изненади, състезания, ролеви игри за сближаване между половете, тематични вечери, концерти с участието на популярни български звезди, известни личности от изкуството и шоубизнеса, разнородни събития. Единствените условия за участие във фестивала са желаещите да са пълнолетни и необвързани и да са регистрирани предварително на обявените затова места, като жителите на съседните общини Разлог, Якоруда, Ракитово и на града-домакин няма да си регистрират нощувки, но ще показват лични карти за местожителство.