Фестивал „Здравей, Здраве!”, музика и танци в Тетевен

  • 11 юли 2017, 13:01
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 48397 650  3

От 14 до 16 юли град Тетевен ще бъде домакин на фестивала „Здравей, Здраве!”, който ще се проведе под мотото: "Здраве за нашите деца". Неговата основна идея е да се популяризира здравословният начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве.

Събитието ще бъде открито на 14 юли, от 15:30ч., на пл. „Сава Младенов“ с кратка програма, включваща музикални и танцови изпълнения. Организаторите от „Идеа Вита“ – София и Инициативен съвет гр. Тетевен са подготвили множество интересни събития като: Китайската медицина и детското здраве, Паневритмия, Био- декодиране на заболяванията при децата, Слънчева педагогика, Боуен терапии и др.

Партньори на инициативата са: Община Тетевен, читалище „Съгласие 1869“, фирми - „Милвена“, „Мирай“, „Пеп и П“, „Lazarov Photography“ и ВК „Тетевен Волей“.

С провеждането на фестивала се цели още: създаване на информираност и провокиране на интерес, от страна на хората, към здравословния начин на живот.

Да се представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза на здравето.