Финално гласуване в конкурса „Кмет на месеца“ – подкрепете своя фаворит!

  • 28 януари 2016, 08:01
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 57786714 75cc b7d3

Остават само 4 дни до края на гласуването в конкурса „Кмет на месеца“ за януари. Темата, по която се съревновават градоначалниците е „Най-добра коледна украса“.


При големите общини с население над 50 000 души, кметът на Хасково Добри Беливанов запазва своето лидерство, като към момента събира 46%. Непосредствено зад него с едва 5% по-малко е градоначалникът на Бургас Димитър Николов.


На трето място е кметът на Велико Търново Даниел Панов с 14%, а на последните две места са градоначалниците на Благоевград и Варна – д-р Атанас Камбитов и Иван Портних, съответно с 8 и 5%.


Иван Иванов от Севлиево не изпуска първото място при средните общини с население между 20 и 50 000 души. Кметът на Сандански Кирил Котев обаче започва да набира подкрепа и към момента е на второ място с 25%. Само с 2% по-малко е Иван Гавалюгов от Ботевград. По всичко личи, че до последно победителят в тази категория ще бъде под въпрос.


На последните две места при средните общини са кметовете на Троян - Донка Михайлова със 7% и на Дупница инж. Методи Чимев с 1%.


При малките общини силите са изравнени! Броени дни преди края на конкурса Георги Икономов и Диана Овчарова си поделят първото място с 33%.


Последните три места са заети от кметовете на Белово – инж. Костадин Варев, Разлог – Красимир Герчев и д-р Димитър Германов от Приморско.


Можете да подкрепите своя фаворит ТУК!