Фитнес на открито за хора с увреждания направиха в Борово

  • 19 август 2016, 15:51
  • Default profile Автор Галина Стоянова
Medium 5 3

фитнес Борово

В Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Детелина“ в Борово днес беше пуснат в експлоатация фитнес на открито за хора с увреждания.

Събитието уважиха доц. д-р Стефко Бурджиев – областен управител на област Русе и неговият заместник, г-н Валентин Колев, г-н Пламен Нунев – народен представител от 19 МИР, г-н Валентин Великов – кмет на община Борово, г-жа Валерия Борисова – заместник кмет на общината, г-жа Юлияна Пашкунова – директор на ЦСРИ „Детелина“ и домакин, представители на общинската администрация, потребители на социалната услуга и др.

4 (1)

В своето приветствие, доц. д-р Бурджиев изрази своята благодарност за поканата и не скри своето вълнение и радост от това, че вижда реализиран този проект за изграждането на фитнес на открито за хората в неравностойно положение. Той изрази надежда, че благодарение на грижите, които полагат, работещите в Центъра и с подкрепата на Общината, подобни инициативи ще бъдат изпълнявани и в бъдеще. Областният управител се обърна и към потребителите на този прекрасен фитнес комплекс, като им пожела да изпитват удовлетворение от това, което правят и да намират поводи за радост в тяхното нелеко ежедневие.

1 (1)

Тържеството продължи с отслужване на водосвет за здраве, а присъстващите бяха почерпени с питка и мед.
След това официалните гости имаха възможност да разгледат спортните уреди и да се насладят на песните, изпълнени от представители на Пенсионерски клуб „Здравец“ – гр. Борово.