ФК "Металург" сменя стадиона за тренировки

  • 27 март 2019, 11:30
  • Default profile Автор Станислава Антова
Medium %d1%84%d0%ba %d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bb%d1%83%d1%80%d0%b3

Футболен клуб „Металург“ ще провежда тренировките на стадиона в село Кралев дол след разговор на кмета на пернишкия кв. „Изток“  Емил Костадинов с кмета на населеното място Пламен Георгиев. Причината за предприетите действия са във връзка с възстановяването на тревната площ върху стадион „Металург, тъй като в момента теренът е в лошо състояние. 

„Проведох разговор с кмета на Кралев дол Пламен Георгиев и поех ангажимента да поддържам терена му - да бъде окосен и валиран“, коментира Емил Костадинов пред родителите на трениращите деца и не скри, че е получил веднага подкрепата на Георгиев.

В момента се работи усилено по сгъстяването и обработването на тревата на стадион „Металург“ и според специалистите сега е сезонът за третиране на терена. 

Кметът на кв. „Изток“ продължава да води  усилени преговори  с Българския футболен съюз за изграждането на тренировъчно игрище, което ще бъде до стадион „Металург“.

„По този начин бихме си решили всичките проблеми и ще успеем да съхраним стадион „Металург“ , за да се използва за официалните мачове“, сподели Костадинов и допълни, че той се използва от над 200 деца , възпитаници на футболните клубове „Металург“ и „Метал“.