Футболен турнир с кауза организират Банско и Разлог

  • 04 октомври 2020, 14:31
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium 12345

Най-младите футболисти от Банско и Разлог с огромен ентусиазъм решиха да последват примера на възрастните. Те се присъединяват към каузата, обединила Банско през последните няколко дни – подкрепа за обичания и уважаван банскалия Боби Георгиев.

По идея и под ръководството на треньорите от ФК ”Банско” - Красимир Дурчов, Георги Галчев, Димитър Бергов и Георги Кавръков, и от ФК ”Пирин”-Разлог - Димитър Мавродиев, Димитър Падарев, Атанас Праматаров и Христо Джоджов, млади футболисти от 6 възрастови групи - родени от 2009 до 2014 г., ще се състезават на три футболни терена на стадион „Свети Петър” в Банско. Турнирът ще се проведе утре, когато е празникът на Банско - 5-и октомври, а началото на двубоите е в 16.30 часа.

Организатори и участници в благотворителния детски футболен турнир, родителите на децата и всички любители на футбола в Банско и Разлог посвещават спортните срещи на Боби Георгиев като израз на съпричастност и подкрепа в неговата битка с болестта. На висок глас всички ще извикат: „Боби, ние сме с теб!”.

За да подпомогнат лечението на Боби, за което е нужна огромна сума, организаторите ще поставят на входовете и на пистата на стадиона три кутии за парични дарения.

Снимка: Община Банско