Габрово с еко състезание

  • 02 април 2019, 09:59
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium kam reglament

Община Габрово обявява еко състезание за най-добрите, активните и отговорните участници в кампанията „Пролетно почистване 2019: Обери боклука“. Могат да участват всички габровци, които оценяват природата и са готови да й окажат нужната помощ, за да се избави от отпадъците.

Състезанието ще се проведе в три категории:

Нашето цветно и красиво място

В тази категория участие могат да заявят всички жители на община Габрово, които целогодишно поддържат приветливо, чисто, цветно и подредено междублоково пространство в близост до тяхната жилищна сграда.

Екип с най-силна ЕКО акция

В тази категория участие могат да заявят всички екипи от доброволци, включили се в „Пролетно почистване 2019: Обери боклука“ и концентрирали усилия в почистването на обществени градски терени или извънградски райони. В екипите може да се включи всеки жител на община Габрово.

Децата и природата

В тази категория участие могат да заявят всички екипи на училища или детски градини от Община Габрово, включили се в „Пролетно почистване 2019: Обери боклука“ и насочили усилия в почистването на градски или извънградски райони. Отборите могат да се състоят от ученици/деца, техните родители и учители/възпитатели.

Регистрация за участие може да направите на email: maria.radoycheva@gabrovo.bg или на тел.: 066 818 311. Крайният срок е до 14 април 2019 г., включително.

Наградите, осигурени от Община Габрово, са паркови пейки и бетонни кашпи, саксии, метални бутилки за вода.

Победителите ще бъдат обявени на 22 април 2019 г.