Габрово търси лого на Младежки център

  • 23 февруари 2021, 10:01
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 446

Габрово чака предложения за лого на свой Младежки център от цяла България. Обявяването на конкурса за избор на отличителен знак е своеобразен старт на дейността, насочена към младежи от 15 до 29-годишна възраст и призив към младите от цялата страна да се включат в надпреварата. Графичният символ, който се търси, трябва да представи Младежки център-Габрово като притегателен за млади и иновативни хора, благоприятно място за творчество, предприемачество и иновации. Той трябва да е разпознаваем, въздействащ, оригинален и гъвкав в употребата си. Новият знак ще бъде използван в бъдещи комуникационни кампании, презентационни и рекламни материали, интернет сайт и др.

В рамките на конкурса ще бъде връчена една награда – графичен таблет Wacom, за отличения на първо място победител. Той ще бъде обявен публично на 29 март 2021 г. в уебсайта на Община Габрово, раздел „Летен театър Габрово“ и на фейсбук страницата на младежкия център.

„Младите хора не са просто бъдещето на Габрово, те са нашето настояще и затова е изключително важно да подкрепяме тяхната изява, да се съобразим с техните нужди, приоритети и амбиции, и да допринесем за по-доброто развитие на града и региона. Наша отговорност е да създадем благоприятни  условия за тях,  за да развиват своите таланти, да бъдат подкрепени и вдъхновени и да асоциират своето бъдеще с бъдещето на града”, казват от Община Габрово.

Снимка: Община Габрово