Галина Стоянова отново в битка за кмет на Казанлък

  • 23 септември 2019, 16:12
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%93%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0 %d0%a1%d1%82%d0%be%d1%8f%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0

С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници, 15 кметове на кметства в Община Казанлък и кандидатура за кмет на общината ГЕРБ в града на розите ще се явят на предстоящите местни избори. Днес в 10:50 часа казанлъшката организация, представлявана от секретаря Радиана Стефанова и председателя на предизвобния щаб Борис Кърчев, регистрира кандидатурите в Общинска избирателна комисия (ОИК). 

Стефанова подчерта, че безспорната кандидатура за кмет на Община Казанлък е на настоящия градоначалник Галина Стоянова, която ще бъде и водач на листата за общински съветници. 37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот. Всички се ползват с доверието на казанлъчани. Сред кандидатите са: адвокат Роман Желев, д-р Белчо Белчев - лекар – хирург, Иван Гитев - фармацевт, архитект Емил Недялков, Радиана Стефанова - педагог, Ангел Ангелов – икономист,  изявени спортисти като Антим Паральов, Красимир Иглев – компютърен инженер.  Една-трета от листата са представители на гражданската квота.

За първи път една от 50-те Царици на розата на Казанлък юристът Симона Петкова ще поиска доверието на казанлъчани за каузата Казанлък.

ПП ГЕРБ в Казанлък регистрира и 15 кандидати за кметове на населени места в общината. Седем от тях ще се съревновават за местата на досегашните кметове на ГЕРБ, които на есен ще се оттеглят по собствено желание. Така в с. Бузовград новата кандидатура ще бъде на Петър Петров, в с. Кънчево – на Стойно Стойнов, в с. Енина – Матьо Андреев, в с. Хаджидимитрово – Мима Колева, в гр. Крън – Пламен Георгиев, в с. Розово – Венцислав Колев и в с. Шейново – Ренета Стойкова. Останалите кандидати ще поискат отново доверието на местните жители на 27-ми октомври.

„ГЕРБ – Казанлък залагаме на сериозни и отговорни хора, които ще работят открито и ще приложат целия си професионален потенциал за развитието на нашата община – както за града, така и за населените места.", заяви Борис Кърчев.