ГЕРБ избра за кандидат-кмет на Хасково областния управител Добри Беливанов

  • 19 август 2015, 12:08
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 4f64c81c 715b 9e3f

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково е настоящият областен управител Добри Беливанов. Официалната му номинация обяви заместник-председателят на партията и шеф на Предизборния щаб Цветан Цветанов.


Убеден съм, че Беливанов е бъдещия кмет на Хасково, който ще допринесе за новия облик на общината и съм убеден, че ще получи широка обществена подкрепа“, заяви Цветанов.


ой подчерта, че при избора на кандидат за кмет от партията са се старали да се намери човек с много различен профил от сегашния кмет, а именно - достъпен за хората, честен човек, с добър административен опит.


Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че силата на кандидатите за кметове на партията, е че те работят за хората. Цветанов даде като пример Димитровград, където за втори мандат кандидат за кмет е Иво Димов. „Той успя да върне 12 милиона стари задължения на общината от предишен мандат. Освен това е факт новия облик на града, постигнат с реализацията на множество проекти на стойност над 40 милиона лева. Убеден съм, че ако се направи една съпоставка на Димитровград от 2011 година до сега се вижда една истинска промяна“, каза Цветан Цветанов.


В Ивайловград ГЕРБ отново залага на Диана Овчарова за . По време на нейния мандат са усвоени около 19 млн.лв. по различни проекти, средствата от които са вложени в редица инфраструктурни обекти. Заради хъса й в работата Цветанов я нарече “нежното острие на ГЕРб между кметовете в Хасково“.


В община Любимец кандидат на ГЕРБ е сегашният кмет Анастас Анастасов. Показател за неговата добра работа са усвоените над 23 млн. лева, с които са обновени детски градини, училища, пътища.


В Маджарово ГЕРБ ще подкрепи независимият кандидат и сегашен кмет на общината Милко Армутлиев. „Когато един кмет е успешен не виждам нищо лошо най-голямата политическа формация да го подкрепи”, заяви Цветан Цветанов.


В Симеоновград ГЕРБ издига за втори път кандидатурата на Пейчо Стайков, заради добрите му управленчески качества и диалогичността, каза Цветанов.


Общинският съветник от ГЕРБ Петър Петров влиза в битката за една от двете депесе крепости в региона-община Минерални бани. Да превземе другата-Стамболово ще пробва с мандат от ГЕРБ директор на местното училище Гочо Гогов.


Васил Сяров, който е собственик на фирма за търговия със строителни материали ще бъде издигнат за Тополовград.


Мария Киркова е кандидатът на формация за Харманли.


Кандидатурата на ГЕРБ за Свиленград предстои да бъде разгледана на Изпълнителна Комисия на партията.


Убеден съм, че с този силен отбор – с капитан областният ръководител на ГЕРБ Делян Добрев ще можем да положим максимални усилия за добър резултат”, подчерта Цветан Цветанов.


Над 1700 общински съветника, над 100 кмета на общини и между 16-18 управници на областни градове, е залогът на ГЕРБ за резултата, който те ще припознаят като успешен, в края на октомври,у обяви още Цветан Цветанов.