Граждански клуб в Стара Загора подема дарителска акция за Мизия

  • 10 ноември 2014, 14:30
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 5450b4674bcd8

Граждански клуб ЛИПА и обществен дарителски фонд – Стара Загора, подемат дарителска акция в помощ на пострадалите от летните наводенниня в Мизия. „Наши представители лично се убедиха, че поради мудната реакция на държавата за преодоляване на последствията от природното бедствие в началото на зимата голяма част от жителите на града са в бедствено положение и спешно се нуждаят най-вече от храна и топлина,“ аргументират акцията от клуба.


Инициаторите вече са открили набирателна сметка със специално предназначение в ПИБ - Стара Загора:  IBAN:BG72FINV915053BGN0DJ4E, BIC: FINVBGSF. В дарителската кампания ще се събират основно отоплителни уреди и хранителни продукти. Със събраните пари щели бъдат закупени също електроуреди и храни. Даренията ще бъдат транспортирани от членове на ГК ЛИПА и в тяхно присъствие ще бъдат предадени лично на нуждаещите семейства с подкрепата на местни партньорски организации.


Инициаторите призовават всички старозагорци и щедри хора от други градове да се включат в акцията.


Предметните дарения ще се приемат в офиса на обществен дарителски фонд - Стара Загора, ул. „Граф Н. Игнатиев” 14. За въпроси, предложения и заявки за материални дарения на разположение на дарителите са имейли: club.lipa@gmail.com, office@fund-sz.org, и телефони 042 602155 и 0885 504396.